Koliko god vremena učitelji provodili s djecom u školi i što god radili da ih odgoje u duhu tolerancije, multikulturalnosti i cjeloživotnog učenja, presudnu ulogu u razvijanju dječjih vrijednosti ipak ima njihova obitelj.

 

Trebamo biti partneri, roditelji i učenici, te primjerom pokazati što je timski rad i što nam on dobroga donosi. Za opstanak odgojno-obrazovnog partnerstva od velike je važnosti susret. Roditeljski sastanci su dobra prilika za dogovaranje zajedničkih projekata, razmjenjivanje informacija, upoznavanje. Na individualnim sastancima možete provjeriti napredovanje svog djeteta. Za dobru suradnju s nama razrednicima pokušajte kad god je to moguće poštovati naše radno vrijeme i dolaziti na informacije u ono vrijeme koje smo za to odredili.

 

Kroz timski rad možemo sudjelovati u organizaciji projekata, proslava, humanitarnih akcija, zabava. Skrbimo o izgledu i opremljenosti škole u kojoj boravi vaše dijete. Omalovažavamo li mi školu i pokazujemo li otvoreno negodovanje prema suradnji s učiteljima, isto će činiti i naša djeca.

 

Poticajne riječi roditelja su kao prekidači za svjetlo. Dati djetetu poticaj u pravom životnom trenutku je kao upaliti svjetlo u sobi prepunoj mogućnosti.

Gary Smalley

 

Detaljnije informacije i obrasce možete pronaći u izborniku Dokumenti.

 

Zamolba roditelja za izostanak učenika s nastave

 

Prijave roditelja za sistematski pregled učenika 8-ih razreda putem platforme Terminko.hr 

Vrijeme individualnih razgovora roditelja s učiteljima/nastavnicima

 

Vijeće roditelja

 

Jelovnik školske kuhinje za osnovnu školu

 

Jelovnik školske kuhinje za srednju školu

 

Cjenik toplog obroka